perjantai 9. joulukuuta 2016

Epäihminen

Kirjoitan tätä blogitekstiä makuullani sängyssä, sillä heräsin aamulla niska jumissa. Ei ehkä paras tapa kirjoittaa silti, mutta olenhan tottunut epäergonomisiin asentoihin, niin miksi tekisin poikkeuksen näin niskajumituksen aikanakaan; kunhan vältän äkkinäisiä liikkeitä, enkä varsinkaan erehdy kääntämään päätäni vasemmalle. Aika epämukavaa tämä iPhonella kirjoittaminen kyllä on.

Minusta tulee pian taas epäopiskelija, sillä meidän kirjoittajaopiskelijoiden ryhmä oli niin pieni, että taloudellisten seikkojen perusteella tehtiin sellainen päätös meidän poloisten päidemme menoksi. Onhan se tavallaan melko tragikoomista, kun kerrankin minulla oli opiskelumotivaatiota sen verran, että olisin tahtonut käydä koulun loppuun, niin silloin koulu päättääkin opinnot puolestani. :'D No, eipähän tarvitse pelätä jälleen uutta EPÄonnistumista - ainakin voin luvan kanssa syyttää siitä jotakin ulkopuolista tahoa itseni sijaan.

Aikomuksenani on jatkaa opintojani etänä, kun sellainen mahdollisuus meille vielä suotiin, mutta eihän se samalta tunnu kuin se, että pääsisi tapaamaan meidän tiivistä ja itselleni tärkeäksi muodostunutta kirjoittajaporukkaa. Onhan se kovin epäreilua ja harmillista, mutta - niin laiha lohtu kuin se onkin - kaikki päättyy aikanaan. Ennen kuin vaivutaan täydelliseen epätoivoon, täytyy muistaa että ilman kouluakin voi pitää yhteyttä tovereihin. Se on vain itsestä kiinni saako niin tehtyä, sillä joskus joutuu olemaan se aloitteentekijä, tai saa jäädä nuolemaan näppejään, ja tutkiskelemaan oman napansa loputtomia kiemuroita ja kerroksia.


Ohhoh. Olenhan minä jotain saanut aikaiseksikin tällä viikolla. Kokkailin mm. epäterveelllsiä fudgeja - omin pikku kätösin! Itsepäisyyspäivänä kävimme saunomassa vanhempieni kotona, ja tulipa siinä ohella tehtyä oikein raikas ja ravitseva lenkkikin. Koulussakin olen käynyt vielä tällä viikolla, sillä koulumuotoinen opiskelumme päättyy "vasta" ennen joulua. Tänään en tosin mennyt tämän niskan takia. Ensi viikolla onkin fysioterapia, mutta nyt pitää ottaa Buranaa ja välttää vetoa.

Voisin nyt jatkaa epäluuloisia pohdiskelujani epävakaassa mielessäni. Mukavaa päivänjatkoa sinullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti