lauantai 1. lokakuuta 2016

Suosikit

Vaihteeksi hieman kevyempää postausta; lista tämän hetken tai lähiaikojen suosikeista!

Rapea Pauluns Granola müsli


Ihan pakko kirjoittaa se noin ü:lla, eikä suomalaisittain (omituisia pakkomielteitä riittää). :D Varmaankin parasta müsliä, jota olen koskaan maistanut! Ei ole lainkaan äklömakea, sillä se ei sisällä lisättyä sokeria. Muutenkin terveellisiä raaka-aineita, jotka muodostavat todella maukkaan kokonaisuuden. Ja mikä parasta - se on jumalaisen rapeaa, kuten perinteinen sveitsiläinen müsli! Mikäli joku ei muista, niin Sveitsissä ko ruokalaji syntyi. Olen tavannut mukavan ihmisen, joka on sieltä kotoisin, ja hän juuri tiesi kertoa, että sielläpäin suositaan rapsakkaampaa kuin monesti Suomessa esim. hotelliaamiaisilla. Itse maistoin Amerikassa rapeaa müsliä ensimmäisen kerran (tietenkin se oli hyvin makeaa siellä). Hiljattain marssin S-Markettiin ja löysin Paulunsin Granolan, joka sisältää aitoa kaakaota ja vadelmaa sekä lisäksi mm. taatelia, eli kaikkia ihanuuksia! Tästä ja Alpron vähäsokerisesta maustamattomasta soijajukurtista syntyy herkullinen aamupala.

Polvisukat


Näin syksyn tullen iskee usein polvisukkakuume! Niin se iski tänäkin syksynä. Tosin pitkästä aikaa näin rajusti. Yhteen aikaan minut varmaan tunnettiinkin polvisukista. Ne lämmittävät mukavasti sukkisten/legginssien päällä, kun tykkään ennemmin käyttää hameita kuin housuja. Outoa kyllä - käytin viime kesänä paljon useammin housuja ja/tai shortseja kuin nyt syksyllä.

Solar Fake
Nyt pääsen siis tännekin hehkuttamaan sitä, että olin viimekuussa Solar Faken keikalla Helsingissä. Ylitin itseni ja matkustin yksin pitkästä, pitkästä aikaa. Eikä voi muuta sanoa kuin että oli kerrassaan loistava keikka! Rakastuin bändiin entistä enemmän. Voisin kirjoittaa reissusta ja keikasta erikseen vielä postauksenkin, jahka ennätän.


Mahonginpunaiset hiukset


Värjäsin hiukset syksystä haltioituneena. Minulla oli siis aika räikeän punaiset hiukset aikaisemmin, mutta syksy ja nykyinen mielenmaisema alkoivat vaatia muutosta. En sitten tiedä, olenko tosiaan niin paljon seesteisempi ja kypsempi nyt, kun halusin shokkipunaisesta eroon, vai kaipaanko elämääni enemmän seesteisyyttä. Varmaan vähän sekä että. Olen viime aikoina kärsinyt uniongelmista ja keskittymisvaikeuksista, jotka kyllä varmaankin kulkevat käsi kädessä. Koulun myötä tuntuu, ettei pysty oikein rauhoittumaan ja käy jatkuvasti vähän ylikierroksilla. Heitän koko ajan vaan jotain huonoa läppää.. No, sentään hiukset tuntuvat nyt taas enemmän "minunlaisilta".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti